Site Bijuterii Frumoase

25 septembrie 2016

Frumusetea cristalelor

Toata lumea este atrasa de pietrele pretioase deoarece incanta sufletul. Majoritatea oamenilor se gandesc la stralucirea lor cand aud cuvantul "cristal". La fel de apreciate sunt si pietrele semipretioase preum cristalul de roca. Pietrele pretioase au fost folosite ca podoabe si simboluri ale puterii de-a lungul a mii de ani. In afara de frumusetea lor, fiecare cristal are si o simbolistica sacra. Pentru civilizatiile antice, proprietatile lor curative erau la fel de importante ca si rolul lor ornamental.
Cristalele poseda aceleasi caracterstici, fara a fi intotdeauna la fel de stralucitoare ca pietrele pretioase. Exista cristale mai putin frumoase dar totusi extrem de puternice. Aspectul pietrelor pretioase nu este spectaculos in stare naturala, inainte de a fi taiate. Un safir brut, care nu inseamna decat foarte putin din pretul pietrei taiate, este la fel de eficace ca si safirul fatetat, cel mai stralucitor.
Cristalele au nenumarate forme. Majoritatea oamenilor au auzit vorbindu-se despre cele mai raspandite cristale precum ametistul, malachitul si obsidianul.
Daca doriti sa va bucurati de darurile pe care vi le ofera este esential sa stiti sa folositi aceste cristale pe care le puteti gasi in in magazinul nostru online cu bijuterii:

http://www.bijuteriifrumoase.ro/
Trimiteți un comentariu