Site Bijuterii Frumoase

23 aprilie 2016

Traditii si obiceiuri de Sfantul Gheorghe

Sfantul Mare Mucenic Gheorghe este unul dintre cei mai venerati sfinti din calendarul crestin ortodox sarbatorit in fiecare an pe 23 aprilie.
In ajunul sarbatorii, in multe zone de la tara, oamenii privegheaza toata noaptea ca sa ramana vioi si sanatosi tot anul.
In alte zone, vitele sunt duse de gospodari in holdele de grau  si cand acestea se intorc acasa, gospodarii iau o mana de grau, iar boabele se pastreaza si se amesteca in graul care va fi semanat pentru a avea o recolta buna anul urmator.
Tot azi fetele nemaritate obisnuiau sa semene usturoi pe care il pastrau pana anul viitor, crezand ca daca mananca usturoiul vor fi inzestrate cu toate virtutile si se vor casatori in cel mai scurt timp.
La mine la tara se mai pastreaza inca obiceiul impodobitului stalpilor de la poarta cu ramuri verzi de salcie inmugurita. 
La multi ani de Sfantul Gheorghe!
Zambiti ca sa aveti parte de distractia si emotia specifica acestei zile, iar intreaga zi sa va fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie
Pentru toti domnii si doamnele care poarta numele de Gheorghe, George, Gigi, Geo, Georgeta, Georgiana, Gina, Geta le ofer 10 % reducere si transport gratuit la orice bijuterie comandata pe site-ul: http://www.bijuteriifrumoase.ro/
Avem si bratari din piele pentru barbati: http://www.bijuteriifrumoase.ro/catalog/bratari-barbati-57
http://www.bijuteriifrumoase.ro/catalog/bratari-barbati-57http://www.bijuteriifrumoase.ro/catalog/bratari-barbati-57
 http://www.bijuteriifrumoase.ro/catalog/bratari-barbati-57http://www.bijuteriifrumoase.ro/catalog/bratari-barbati-57
http://www.bijuteriifrumoase.ro/catalog/seturi-bijuterii-29http://www.bijuteriifrumoase.ro/catalog/cercei-25
 

Trimiteți un comentariu