Site Bijuterii Frumoase

12 iunie 2015

Bijuterii mireasa cu cristale swarovski


     E vara, e frumos afara... sezonul nuntilor a inceput si ne-am gandit la tine.
Daca ai visat sa ai o nunta ca-n povesti, trebuie sa stii ca cel mai important lucru dupa achizitionarea unei rochii de mireasa este alegerea bijuteriei potrivite.

O bijuterie bine aleasa poate intregi chiar si cea mai simpla rochie de mireasa.
Bijuteriile din magazinul nostru sunt potrivite pentru stilul oricarei mirese care isi doreste o nunta de vis.
Designul deosebit al bijuteriilor transforma orice mireasa intr-o zeita a frumusetii de aceea am introdus in site-ul nostru si bijuterii cu cristale swarovski.
Bijuteriile cu cristale swarovski se potrivesc oricarei rochii de mireasa indiferent de culoare alb sau ivoire. 
Venim cu ceva nou, mai exact accesorii pentru par care sunt moderne si versatile deoarece se pot impleti creativ in par indiferent de coafura pentru care optezi in ziua nuntii (coc sau de ce nu ocoafura lejera cu bucle). Puteti opta pentru cele care sunt realizate din funda si batute cu cristale Swarovski sau pentru cele cu perle, precum Flower Shape Elastic Hair. Le poti purta chiar si pe frunte pentru un look nonconformist. Tiarele raman mereu in tendinte, dar daca ti se par prea clasice, poti opta pentru o agrafa in forma de floare, precum Reina Hair Accesory, Nicole Hair Accesory sau Zweig Bridal Hair cu care poti prinde voalul la spate.

 Toate bijuteriile cu cristale swarovski vor  livrate catre dumneavostra direct din atelier, in cutiute branduite, Crystal Fashion® va ofera 6 luni de garantie pentru toate produsele.Certificatul de garantie (se afla in fiecare cutiuta sub burete) se completeaza cu data vanzarii produsului si cu denumirea acesteia.
Va las pe voi sa alegeti bijuteria potrivita pe care doriti sa o purtati in ziua nuntii de pe site-ul:
http://www.bijuteriifrumoase.ro/catalog/bijuterii-mireasa-11
http://www.bijuteriifrumoase.ro/catalog/seturi-bijuterii-mireasa-40

http://www.bijuteriifrumoase.ro/catalog/coliere-mireasa-39

http://www.bijuteriifrumoase.ro/catalog/cercei-mireasa-38
Trimiteți un comentariu