Site Bijuterii Frumoase

05 mai 2015

Teren sau casa


In urma cu 7 ani am decis cu sotul meu sa ne achizitionam un apartament intr-un complex rezidential aproape de padure, deoarece pentru noi acasa inseamna confort, relaxare, stare de bine intr-un ambient luminos, plin de caldura, care sa ne ofere linistea si intimitatea de care avem nevoie alaturi de copii nostri. Am fost incantati de pozitia complexului prin care ne indepartam de zgomotul si aerul poluat al Bucurestiului, toate camerele apartamentului avand iesire catre terase si vedere spre padure precum si de distanta destul de mica pana la Universitate (20-25 minute).  Este frumos, aer curat... dar in prima luna cand am mers cu prietenii la un gratar am vazut un teren la 20 metri de padure si pot  sa va spun ca am asteptat si am sperat ca acest teren sa fie scos la  vanzare pentru a ne construi acolo casuta noastra mult visata.

Am descoperit ieri ca acest teren s-a scos la vanzare si eram cea mai fericita pentru cateva secunde, mai exact pana am vazut pretul exagerat de mare.

http://www.imobiliare.ro/vanzare-terenuri-constructii/bucuresti-ilfov/voluntari/teren-constructii-de-vanzare-X5LL13009?lista=3172551


Voi ce parare aveti de aceste preturi la imobiliare in perioada de criza?
Considerati ca daca terenul este situat la 20 m de padure trebuie sa fie mai scump decat o casa  situata  la 150 m de padure care are o suprafata de 200 mp utili, teren de 250 mp si costa 140.000 euro?

Trimiteți un comentariu