Site Bijuterii Frumoase

12 mai 2015

Targul de bijuterie contemporana

Revin cu un nou articol  despre targul de bijuterie contemporana din Bucuresti de la Sala Dales.
Am avut intr-adevar ocazia sa vad cele mai frumoase podoabe de bijuterii ale marilor designeri din Romania si nu numai. Tot la acest targ am aflat ca scoala de bijuterie contemporana Assamblage din Bucuresti este o institutie privata si a fost infiintata in anul 2010 la initiativa designerului David Sandu iar Clujul are singura scoala de bijuterie contemporana din Transilvania.
Aceste bijuterii sunt purtate de femeia care doreste si iubeste sa isi accesorizeze tinutele cu diferite lucruri cat se poate de elegante, rafinate si originale.
Se stie foarte bine ca in Romania exista multi creatori de bijuterii foarte talentati, cunoscuti peste hotare, ale caror lucrari sunt foarte apreciate de unele dintre cele mai faimoase case de moda din intreaga lume.
Cand am plecat de la acest targ mi-am dat seama ca fiecare dintre noi care iubeste frumosul si doreste sa se identifice prin ceea ce poarta, sa isi sublinieze personalitatea, va cauta intotdeauna bijuterii care sunt total diferite fata de ce poarta celelalte doamne si de aceea m-am gandit ca nu ar fi prea tarziu sa urmez un curs de acest gen ca mai apoi sa va prezint creatiile mele originale dar pana atunci va invit sa vizitati magazinul meu cu bijuterii online iar daca va place ceva in mod deosebit, ma puteti contacta la numarul de telefon: 0747 509 015 si va putem oferi un discount.

http://www.bijuteriifrumoase.ro/


Coliere placate cu aur si cu cristalehttp://www.bijuteriifrumoase.ro/cumpara/inel-flower-cu-cristale-austriece-734
Cercei cu cristale si placati cu aurhttp://www.bijuteriifrumoase.ro/cumpara/bratara-cubic-zirconia-727http://www.bijuteriifrumoase.ro/cumpara/cercei-colier-si-inel-black-732


  
Trimiteți un comentariu