Site Bijuterii Frumoase

27 mai 2015

Bijuterii cu cristale Swarovski

Noi informatii despre site-ul: http://www.bijuteriifrumoase.ro/

Pe acest site a aparut o noua categorie: Bijuterii cu cristale swarovski cu urmatoarele subcategorii:
1. Cercei cu cristale swarovski
2. Coliere cu cristale swarovski
3. Seturi bijuterii cu cristale swarovski

Am introdus cate 3 produse la fiecare categorie urmand ca pana la 1 iunie sa avem o gama diversificata de bijuterii.
Aceste bijuterii sunt livrate direct de producatorul de bijuterii sub licenta Swarovski.
Bijuteriile sunt asamblate de catre Crystal-Fashion® sub licenta Swarovski, folosind aceleasi cristale dar designul si furniturile sunt creatii proprii. O marca licentiata are posibilitatea de a crea colectii proprii, dupa idei prorii sau dupa imaginatia clientilor sai;  pune la dispozitia resellerilor nu numai produse aflate in colectie, ci si exclusivitati create dupa dorinta acestora.
Fiecare bijuterie Crystal-Fashion® se livreaza in cutiuta proprie cu certificatul de garantie pentru 6 luni alaturi de “Tag”-ul inscriptionat cu logoul marcii Swarovski: ” Made with SWAROVSKI® ELEMENTS” si pe verso cu numarul de branding.   
Certificatul de garantie (se afla in fiecare cutiuta sub burete) se completeaza cu data vanzarii produsului si cu denumirea acesteia.
Garantia se refera la:
  • lipituri
  • constructii
  • asamblaje
  • suduri
  • placari
Garantie NU se ofera pentru cristale ciobite, zgariate sau deteriorate.
Primim inapoi produse pentru reparatie gratuita si dupa 3 ani de expirare al garantiei. Transportul va fi asigurat de catre client. Atelierul preia si reparatii pentru bijuterii cu cristale sparte cu achitarea contravalorii cristalului fara manopera sau alte costuri in plus.

ATENTIE: Produsele vandute NU SE RETURNEAZA si NU SE SCHIMBA (Cristalele sunt produse consumabile, Swarovski nu ofera garantie pt ele, conform legii sticla nu are garantie!)

Va prezentam cateva bijuterii realizate de atelier, care au avut ocazia sa straluceasca alaturi de vedete in diferite aparitii, emisiuni sau evenimente mondene.
Vezi vedetele si descopera bijuteria pentru care au optat sa o poarte.


      


Trimiteți un comentariu