Site Bijuterii Frumoase

04 aprilie 2015

Petrecere de Paste

Iepurasul ne-a invitat azi, cu ocazia sarbatorilor de Paste, la petrecerea vesela organizata in ansamblul Avangarde Forest.
A fost o zi minunata, in care copii s-au simtit extraordinar, atmosfera a fost vesela si colorata la noul loc de joaca unde au fost prezenti iepurasul, Scooby doo, Goofy, Minnie care au venit cu multe jocuri, dansuri, concursuri, ateliere de creatie, baloane de sapun, picturi pe fata, foc de artificii, dulciuri si multe alte surprize.
Abia am reusit sa ii conving pe copiii ca trebuie sa mai mergem si acasa.
S-au indragostit de acest loc de joaca care era mare si foarte bine amenajat in comparatie cu locul nostru de joaca din complex Hydra (sincera sa fiu s-au cam plictisit in 7 ani).
Mergand cu copiii la aceasta petrecere... mi-am dat seama cate avantaje sunt daca locuiesti la casa unde te poti bucura de propria curte, foisor si gratar.
Din punctul meu de vedere ideal este sa iti achizitionezi o casa intr-un complex rezidential cu parcare proprie, loc de joaca pentru copii, gradinita, scoala, sala de fitness, piscina, supermarket in incinta complexului si foarte aproape de padure.
Voi ce preferati?
1. apartament vechi in Bucuresti
2. apartament in complex rezidential langa padure
3. casa in complex rezidential langa padure
4. casa la munte
5. casa la mare
 Astept raspunsurile voastre si va atasez cateva poze de la aceasta petrecere:

 


Trimiteți un comentariu