Site Bijuterii Frumoase

27 martie 2015

Primavara sau iarna?

Stiu ca au trecut fix 27 de zile de cand nu am mai scris nimic pe blog dar am fost ocupata cu designul site-ului, adaugarea unui logo care sper sa va placa si adaugarea de noi produse in categoria bijuterii sultana.
De asemenea puteti urmari noua colectie de bijuterii 2015  dar si noua colectie de bijuterii mireasa 2015.
Astazi 27 Martie 2015 trebuia sa fie teoretic o zi frumoasa de primavara, sa ne facem planuri pentru weekend, o zi tocmai buna de mers la padure, la un gratar cu prietenii... dar practic e o zi urata, ploioasa, trafic aglomerat in Bucuresti (am facut 40 de minute cu masina pana la universitate).
Din cate am vazut la televizor vremea se va raci in toata tara incepand de astazi, cerul va fi mai mult  noros si temporar va ploua iar la munte va ninge.
Ma tot gandesc ce sa fac in acest weekend si am doar 2 variante:
1. Sa stau acasa si sa lucrez la site iar baietii mei se vor duce la piscina apoi la cumparaturi (e bine sa ai baieti caci se ocupa tatal mai mult de ei si eu am mai mult timp pentru mine).
2. Sa plecam azi la munte dupa ce il iau pe Andrei de la scoala si Cosmin de la gradinita.
Sigur a doua varianta o sa le placa cel mai mult copiilor deoarece in urma cu 3 saptamani sotul ne-a facut o mare surpriza de 8 Martie - Ziua Femeii si anume: ne-a asteptat acasa cu bagajele facute, puse in jeep si am plecat la Ranca. Dragul meu anul acesta ai fost plin de surprize si sa stii ca noua ne plac.
Andrei a invatat sa schieze, Cosmin cu sania....cand eram pe autostrada am mai sunat-o pe sora-mea, vara-mea si au venit si ei sambata la munte deci a fost distractie la maxim.

Mi-am propus ca in fiecare zi de vineri sa scriu un articol pe blog si pentru saptamana viitoare am o mare surpriza pentru voi dragi cititori.

Voi ce planuri aveti pentru acest weekend?
Va place noul design al site-ului? dar noua colectie de bijuterii 2015?

 Va atasez si cateva poze de la Ranca 8 Martie 2015.


 Cosmin cu nasa


Trimiteți un comentariu