Site Bijuterii Frumoase

14 februarie 2015

Surpriza de Ziua Indragostitilor

Azi am avut cea mai placuta surpriza de Ziua Indragostitilor. 
Totul a inceput ieri cand l-am luat pe Andrei de la scoala. M-a sunat o mamica din Craiova care dorea un set de bijuterii pentru prietena fiului dansei, elev in clasa a IX-a si ma intreba daca ajunge coletul azi...
Andrei, curios din fire, mi-a pus intrebari si asa a aflat ca azi este Ziua Indragostitilor.
De dimineata cei trei baieti ai mei au plecat la Lidl sa faca cumparaturile pentru saptamana care va urma apoi la piscina iar eu am ramas acasa sa gatesc ceva. Cand s-au intors mi-au adus un buchet de flori si o cutie de bomboane de ciocolata.
Consider ca, de Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie,  este ocazia ideala de a-ti arata dragostea pentru persoana iubita sau a-ti dezvalui sentimentele pentru cineva care inca nu ti le cunoaste.
In zilele noastre totul a devenit foarte simplu in sensul ca daca in trecut un mesaj de amor avea nevoie de cateva zile sau chiar saptamani pentru a ajunge la destinatie, acum rolul scrisorilor si al ravaselor a fost preluat de sms-uri,  facebook, mesaje publice sau private pe diferite retele de socializare unde ii poti spune persoanei iubite in doar cateva secunde cat de mult o iubesti.
Va atasez 2 poze: una cu buchetul de flori primit de la baietii mei pe care ii iubesc cel mai mult pe lumea asta si cealalta cu setul de bijuterii care a ajuns azi la ora 9.00 la Craiova.

Trimiteți un comentariu