Site Bijuterii Frumoase

25 iulie 2014

Depozitare bijuterii

  •  Sertarul cu podoabe


      Daca doresti sa depozitezi bijuteriile acoperite, ideal ar fi sa le asezi intr-un sertar. Va trebui sa masori inaltimea sertarului, apoi sa cauti cesti sau boluri ceva mai mici, in cutiile de bomboane de ciocolata. Bine ar fi sa se captuseasca sertarul cu catifea pentru a preveni zdranganitul sau alunecarea obiectelor de depozitare. Agata cercei de marginea cestilor, aseaza lantiloarele in ele si pune margelele sau colierele mai mari pe farfurioare individuale.

       Intotdeauna bijuteriile trebuie depozitate in ordine prin plasarea pe birou a unei tavite cu mai multe cesti, cani de dimensiuni si forme diferite, cutii speciale de bijuterii si sorteaza-le dupa cum doresti.

  • Locuri speciale

      Ochii care nu se vad se uita, a fost pentru multa vreme ideea pe care ai mers si asa ti-ai dat seama ca nu mai gasesti bijuteria ta preferata. De ce sa nu-ti transformi bijuteria ta neglijata intr-o opera de arta? Nu vei mai uita niciodata sa porti o podoaba de bijuterie daca o asezi pe un bust, undeva la vedere. Daca nu-ti plac busturile cumpara o mana sau un copacel din ceramica sau fier forjat.

  • Agata

      Daca vei agata o serie de carlige atasate de perete te vor ajuta sa depozitezi mai usor bijuteriile. Astfel vei lasa spatiu pe noptiere sau pe masuta si vei putea lua mai repede podoabele de bijuterii. Diversitatea de carlige este una destul de mare asa ca nu va fi o problema gasirea lor.

  • Mini copacul

      Se mai poate achizitiona din magazine un copacel de fier forjat sau alt material pe care sa agatati diverse tipuri de bijuterii. Dar se pot folosi si cateva ramurele, din ultima drumetie la munte, se poate da cu spray argintiu sau auriu pentru a avea un copacel personalizat.

  • Pont pentru calatorii

       Cea mai rapida si ieftina metoda de a transporta bijuteriile atunci cand mergem in calatorii. Cautam folie de impachetat echipamentul audio-video si lipim cu scoci bijuteriile de ea. Rulam folia si o punem la bagaj. Bijuteriile nu se vor incurca niciodata si vor sta in siguranta in timpul calatoriei. 

 www.bijuteriifrumoase.ro

 

 


                   

 
  


 

 

 

Trimiteți un comentariu